Spark VM 29.-30. januar

Velkommen til Spark-VM 29.-30. januar!

30. januar er selve renndagen og her vil det bli mye moro for både publikum og deltagere. Dagen starter med Spark VM for barn og fortsetter med bedriftsstafett, trimklasse og kostymeklasse for voksne.

Barnas Spark VM er et kostymerenn for barn i alle aldre og vi har faste priser som deles ut.I bedriftstafetten møtes lokale bedrifter til beinhard konkurranse der vinnerlaget får donere bort 5000,-kr til et veldedig formål.

Trimklassen er en populær klasse med opptil 200 deltagere. Det er to deltagere pr. spark og dette «laget» konkurrerer med alle andre på idealtid. Det er altså ikke om å gjøre å ha beste tid i mål. Kostymeklassen er et skue i seg selv. Kreative og energiske lag stiller til start i håp om å bli årets doning og dermed Verdensmester.Vi deler også ut prisene fiaskoprisen, publikumsprisen, aktualitetsprisen, miljøprisen og fantasiprisen.
Finn frem sparken og gjør deg klar til en helg du sent vil glemme. Dette er moro og latter fra start til slutt! Velkommen til vinterens friskeste fraspark på Geilo!Spark VM arrangeres av Visit Geilo og det lokale næringslivet i Hol kommune.

Bo i leiligheter sentral i Geilo eller ski in- ski out hytter i Vestlia.

Priseksempel:

4-seng leilighet: kr 1500,- pr. døgn

6-sengs hytte: kr 3300,- pr. døgn

Se alle våre boenheter og BOOK direkte her

Foto: Anders Medhus

BESTILL DIN OPPLEVELSE