Opplev den vakre høsten på Geilo

Høstferien nærmer seg og Geilo frister med vakre høstfarger, frisk luft og et mangfold av aktiviteter.

Sykling i Geilo Bike Park, på stier eller grusvei, skikjøring i Havsdalen, vandring i nasjonalparkene og klatring i høydepark er bare noen av aktivitetene vi kan friste med på Geilo.

Vi har laget et forslag til en aktiv og actionfylt ferie på fjellet:

Dag 1:
Ankomst Geilo, innsjekking i hytte – Geilolia Hyttetun (eller annen type overnatting; hotell eller leilighet)

Dag 2:
Actionfylt dag i Geilo Sommerpark. Leie av downhill sykkel, og sykling i Geilo Bike Park med stolheis,. Her finner du 10 løyper i forskjellige vanskelighetsgrader. På toppen av Geilo Sommerpark, er Nasjonalparkutsikten, hvor du kan titte nærmere i kikkert på nasjonalparkene som omkranser Geilo. Nyt en pizza i Stugu Kafè, eller ta med matpakke og benytt en av våre fine rasteplasser i Geilo Sommerpark.

Dag 3:
Bli utfordret i høyden i Geilo Høydepark med klatring, balansering og opplev skikkelig magasug ved å slenge deg i Tarzannettet. Her finner du også en egen høydepark for de minste, Geilo Trollpark. Etter noen timer i høydeparken dra til Havsdalen for sesongens første skiopplevelse. Geilo er den første vinterdestinasjon som satser på rekord tidlig sesongåpning, og holder åpent for ALLE i høstferien. Her finner du både alpin trasee og et parktilbud.

Dag 4:
I dag går turen til Prestholt og opp sherpatrappene til Prestholtskaret. Her oppe får dere fantastisk utsikt og kan se helt til Gaustatoppen på en godværsdag. Ta med nistepakke og termos, og nyt en god vaffel på Prestholtseter.

Dag 5:
Vil ikke dra hjem? Da anbefaler vi at dere leier el-terrengsykkel i Geilo Sommerpark, og sykler med Hardangervidda i sikte: Geilo-Tuva-Geilo. Nyt medbrakt lunsj i den flotte naturen rundt Tuva, eller besøk Tuva Turisthytte for en varm lunsj.

Dag 6:
Avreise fra Geilo, eller forleng oppholdet og nyt flere dager på fjellet.

Geilo Holiday har også et eget høstferieprogram, se hele programmet her.

Etter aktive dager kan det være godt med et bad for hele familien og kanskje en SPA behandling for mor og far? Vestlia Resort og Dr. Holms Hotel har begge flotte spa og badeanlegg til Geilos gjester. I tillegg har Bardøla Høyfjellshotell familie basseng.

Tar dere toget til Geilo anbefaler vi å leie bil for å komme seg rundt til aktivitetene. Hertz bilutleie har egen avdeling på Geilo. Det er gangavstand fra Geilolia Hyttetun til Geilo Sommerpark.

Priser:
Hytte: fra 1200 kr per døgn.

Leie av downhill sykkel inkl. heiskort, stor kr 795 per person
Leie av downhill sykkel inkl. heiskort, liten kr 550 kr per person
Leie av el-terrengsykkel 1 dag, kr 495,-
Dagskort ski i Havsdalen, kr 100,- (kl. 11-15 hver dag)
Leie av ski i Havsdalen, kr 100,-
Geilo Høydepark, over 140 cm 245 kr per person
Geilo Trollpark, 110-140 cm 145 kr per person
Se priser her.
Mer info om skikjøring høstferien i Havsdalen, se her.
Bading og spa se priser på hotellene sine nettsider.

For bestilling, ta kontakt med oss på 32090000 eller booking@geiloholiday.no. Dere kan også bestille opphold online.

Vi ønsker velkommen til en aktiv og actionfylt ferie på fjellet!

BESTILL DIN OPPLEVELSE