Sommeraktiviteter på Geilo og omegn

Geilo og omegn byr på flere spennende aktiviteter om sommeren. Her vises et lite utvalg, og ta kontakt om det ønskes ytterligere informasjon om de ulike aktivitetstilbudene på Geilo og omegn.

rafting   (Foto: Emile Holba)

Rafting i Numedalslågen

En morsom aktivitet for hele familien. Turene blir tilpasset etter ønske, og man trenger ikke bestemme på forhånd om man vil ha mini  rafting eller ekstremtur.

gocart
(Foto: Emile Holba)

Gokart

Gokart tilbys på den nedlagte flyplassen i Dagali og tar i mot drop in hele sommerferien samt høstferien.

terrengsykling
(Foto: Emile Holba)

Terrengsykling

Å sykle på høyfjellet er en flott opplevelse, og spør vår resepsjon eller turistinformasjonen om kart og forslag til sykkelruter. Sykkelutleie finnes både i Geilo Sommerpark og i vår resepsjon i sentrum (Reiselivssenteret)

vandring
(Foto: Emile Holba)

Vandring

På Geilo og omegn finnes mange muligeheter for vandring i fjellet, både toppturer og familievennlige turer. Spør i resepsjonen vår i sommerparken eller reiselivssenteret for turkart og anbefalinger.

Ridetur i fjellet
(Foto: Emile Holba)

Ridetur ved foten av Hallingskarvet

Det å oppleve naturen fra hesteryggen er alltid spennende. Du trenger ikke være en erfaren rytter. Under kyndig ledelse tilbys det ridning for alle nivåer, og både for barn og voksne.

golf
(Foto: Ukjent)

Golf i Vestlia

Vestlia Golfbane har par 34 på 9 hull, med ett par 5 hull og tre par 3 hull. Bunkers, vann, lyng og bjørk gjør denne banen til en spennende utfordring. Vakkert beliggende ved Ustedalsfjorden.

Eventyrbadet
(Foto: Emile Holba)

Familiebad

Både Vestlia Resort, Highland, Dr. Holms Hotel og Bardøla Høyfjellshotell har innendørs basseng for familien. Vestlia Resort har i tillegg en 82 m lang vannsklie.

Klimasone
(Foto: Terje Bjørnsen)

Spa & Velvære

På Geilo finner du et par av Norges beste høyfjells SPA, og både Dr. Holms SPA og Vestlia SPA ønsker velkommen til lekre fasiliteter og deilige behandlinger.

Bowling
(Foto: Emile Holba)

Bowling

Bowling er en morsom familieaktivitet du kan gjøre både på Dr. Holms Hotel og på Vestlia Resort.

 Rallarvegen
(Foto: Paul Lockhart)

Rallarvegen

Rallarvegen er et kulturhistorisk minnesmerke, og en av Norges mest populære sykkelruter. Turen går gjennom storslått natur hvor man får oppleve både fjell og fjord.

Flåmsbana
(Foto: Morten Rakke)

Norge i et nøtteskall

Opplev en uforglemmelig reise gjennom en fantastisk landskap. Opplev Flåmsbana, Aurlandsfjorden, Nærøyfjorden og den bratte Stalheimskleiva. Turen kan både starte og ende på Geilo.

BESTILL DIN OPPLEVELSE