Om Tirilparken

Geilo Holiday presenterte både en OL historie og en historie om 3 generasjoner Sjåstad i skisenteret når Tirilparken ble lansert. Allerede som 3 åring tok hun sine første stavtak i Trollklubben Barnehage med bestefar Asle som første daglige leder for Vestlia Skisenter, og med 9 norgesmesterskap i alpint utviklet han Asleløypa. Senere kom Randiløypa oppkalt etter Tirils mor og det er nå klart for 3. generasjonen sitt navn i skisenteret. Med stigende interesse for park går Geilo Holiday med storsatsning på dette området, selvsagt med Tiril som samarbeidspartner.
Les mer om historien bak TirilParken her

– «Jeg er utrolig takknemlig for at parken på Geilo blir oppkalt etter meg. Dette betyr mye, i og med at det goffaen min som har bygd opp skisenteret. Jeg tror han hadde syntes det var kjempe artig! Jeg vokste jo så og si opp i barnebakkene ved Trollklubben Barnehage» Sier Tiril Sjåstad Christiansen som er i full gang med forberedelsene til OL i Sochi.

Sommeren 2014 ble det utført omfattende grunnarbeid som vil gjøre parken litt større og bedre tilrettelagt for byggeprosessen til vinteren. Dette vil også hjelpe oss til en tidlig sesongstart, noe mange parkentusiaster i Norge lenge har etterlyst.

– «I believe this is an exciting opportunity for Geilo to progress in the park scene in Norway and Scandinavia» sier Clint Butcher, parkansvarlig i Geilo Holiday.

Vi er meget takknemlig for våre sponsorer, som gjorde det mulig for oss å  realisere Tirilparken

 

BESTILL DIN OPPLEVELSE