Årets anlegg

I 2014 fikk vi den gjeve tittelen Årets anlegg i Norwegian Snowboard Awards.

«Etter mye grubling og diskusjoner blandt juryene, og nesten 55 000 stemmer som har vært veiledende for juryen er nå alle vinnerne kåret. Det er på tide å hedre de som har imponert mest i året som gikk» skriver Playboard i sin artikkel om Årets vinnere i Norwegian Snowboard Award.

Dette sier juryen om oss:

«Geilo er ei lita bygd med snøgaranti og lange sesonger. Selv om fjellene ikke er av de høyeste og bratteste er det stor variasjon i terrenget og det er alltid et godt tilbud av løyper. Forrige sesong ble det satset hardt på park på Geilo. De lanserte den nye ”Tirilparken”, og tok med det nok en gang opp kampen om den beste parken med de andre anleggene. Et ivrig parkcrew sørget for at parken til enhver tid var nyshapet, og holdt god standard gjennom hele sesongen. For framtiden ser det også lovende ut med tidlig park på Geilo, etter at Geilo IL`s snowboardgruppe investerte i  for at det kan være  også lovende ut med tidlig park på Geilo, etter at m har den beste parken.nytt snøproduksjonsanlegg, hopp i jord og nytt lysanlegg. Dette åpner for at det kan være park på Geilo allerede etter få dager med snøproduksjon.»

Når vi åpnet Tirilparken i 2013 hadde vi som mål å bli den beste parken innen 3 år. Jammen gikk det raskere enn vi hadde forventet.

Blant de nominerte var Hemsedal, Trysil og Vierli.

Vi er meget stolt over tittelen, og kan takke vårt dyktige park crew for den innsatsen de har gjort både i Tirilparken og i Fjellparken.

Vi gratulerer også Geilo IL og Snowboardgruppen med tittelen Årets Klubb!

BESTILL DIN OPPLEVELSE