Klassetur

Geilo Holiday tilbyr Norges tøffeste klassetur: sommer, høst, vinter og vår!

Vi har mange opplevelser man kan velge mellom og vi setter sammen et program tilpasset deres ønsker, tidsskjema og budsjett.

Vi har pakket ferdig et program – «Norges Tøffeste klassetur» med våre mest populære aktiviteter. Eller du kan plukke aktiviteter selv og lage ditt helt unike program. Velg sesongen dere ønsker å komme, vinter eller sommer/høst og se hvilke aktiviteter som passer best for dere!

Hvorfor velge oss?
Geilo Holiday tilbyr Norges Tøffeste klassetur-hele året!
Vi har mange opplevelser man kan velge mellom og vi setter sammen et program tilpasset deres ønsker, tidsskjema og budsjett. Vi har pakket ferdig et program – «Norges Tøffeste klassetur» med våre mest populære aktiviteter. Eller du kan plukke aktiviteter selv og lage ditt helt unike program. Vi hjelper deg gjerne!

Hvem er Geilo holiday?
Geilo Holiday holder til på helårs-destinasjonen og nasjonalparklandsbyen Geilo. Geilo Holiday tilbyr opplevelser hele året; skisenter, sommerpark og overnatting. Vi samarbeider også med flere andre bedrifter slik at vi kan tilby et komplett opphold med masse aktiviteter.

Lommepenger
Det er verdt å merke seg at det ikke vil dukke opp overraskende utgifter underveis i oppholdet og at det ikke er behov for at elevene har med mye lommepenger.

Erfaring
Vi har lang erfaring med skoleklasser og vi ser at flere og flere velger å legge klasseturen sin til fjells. Her samles klassen, bor på hytter eller leiligheter og gjør aktiviteter sammen og møtes på andre arenaer enn til vanlig. Vi har ofte sett en ny dynamikk i klassen etter at elevene har utfordret seg selv og heiet på hverandre i nye aktiviteter. Elevene blir kjent med hverandre på nytt i ekte natur og frisk høyfjellsluft.

Fellesskap med individuell tilpasning
Selv om fellesskapet er viktig på klassetur er det også rom for individuelle tilpasninger. Det er mulighet for å dele klassen i to der gruppene velger ulike aktiviteter slik at alle får den klasseturen de ønsker seg.

Informasjon
Informasjon er også viktig og vi vet at noen ganger er det andre lærere/foreldre som planlegger, enn de som er med på selve turen. Derfor setter vi sammen et informasjonshefte med program, aktuell informasjon, pakkeliste og tips og råd for klasseturen som vi sender på mail til planlegger.

Kontaktperson
Hver skoleklasse får også en kontaktperson ved ankomst som gir informasjon til alle og som er tilgjengelig under hele oppholdet.

Alternativer, tilpasninger & sikkerhet
På en klassetur er alle like viktige og vi vektIegger at alle skal være med og ha det gøy!
I en skoleklasse er det mange ønsker og behov som tas hensyn til.
Vi tilrettelegger selvsagt for allergier og strekker oss langt for å finne alternativer og tilpasninger for andre behov. Sikkerhet er selvsagt alltid i fokus med våre skoleklasser og alle aktiviteter er spesielt tilrettelagt for skoleelever og den aktuelle aldersgruppen.

Booking:
Ta kontakt med oss for mer informasjon og bestilling:

T: +4732090000

M: booking@geiloholiday.no

Vinter

Geilo Holiday tilbyr Norges tøffeste klassetur: sommer, høst, vinter & vår! Vi har mange opplevelser man kan velge mellom og […]

Les mer om Vinter

BESTILL DIN OPPLEVELSE