Norges Tøffeste Utdrikningslag

Utfordre høydeskrekken i klatrepark, kjenne adrenalinet pumpe i downhill løypene , skibakken og i akebakken, og oppleve magien med å kjøre ditt eget hundespann. Dette er noe av det Geilo Holiday kan tilby deg!

Vi skreddersyr deres tur ut ifra deres ønsker, mål, antall deltakere og budsjett og vi har aktiviteter tilpasset alle nivåer og årstider.

Hvem er Geilo holiday?

Geilo Holiday ligger til på helårs-destinasjonen og nasjonalparklandsbyen Geilo. Geilo Holiday tilbyr opplevelser hele året; skisenter, sommerpark og overnatting. Vi samarbeider også med flere andre bedrifter slik at vi kan tilby et komplett opphold flust med opplevelser.

Hvorfor velge oss? 

Vi har lang erfaring med tilrettelegging for grupper og vi ser at flere og flere velger å legge turen til fjells. Her samles gode venner, bor på hytter eller leiligheter og møtes på andre arenaer enn til vanlig. .

Transport

Geilo ligger midt mellom Oslo og Bergen og er lett tilgjengelig med både tog og bil. Med togreiser dere komfortabelt og kommer raskt frem; ca. 3 timer fra Bergen og ca 3,5 timer fra Oslo til Geilo. NSBs tog på Bergensbanen passerer det vakreste, villeste og mest uberørte av natur i Norge.

Tilrettelegging

Vi i Geilo Holiday forstår at det er mange ønsker og behov som må tas hensyn til. Vi tilrettelegger selvsagt for allergier og strekker oss langt for å finne alternativer og tilpasninger for andre behov.

Aktiviteter

Vi har aktiviteter som passer for alle. Se under Norges Tøffeste Utdrikningslag vinter for vinteraktiviteter og Norges Tøffeste Utdrikningslag sommer for sommeraktiviteter.

Servering

Vi har en rekke flotte serveringssteder og selskapslokaler i Geilo Holiday; fra rustikt og uformelt til unike opplevelserom. Se her for mer informasjon og menyer

Overnatting

Overnatting i store, flotte hytter ved Geilolia Hyttetun eller i moderne 4-6 manns leiligheter i Geilolia Ferieleiligheter i Geilo sentrum. Vi kan også være behjelpelig med andre typer overnatting på for eks. hotell.

Booking

For mer informasjon og bestilling, ta gjerne kontakt:

Elisabeth Tellefsen, Markedssjef

Tel: 98820988

Mail: elisabeth.tellefsen@geiloholiday.no

BESTILL DIN OPPLEVELSE