Norges RÅeste firmatur

Planlegger du en firmatur eller kick off med din bedrift? Da kan vi anbefale å bestille Norges RÅeste firmatur på Geilo!

I Norges råeste firmatur kombinerer vi et spennende foredrag med en skreddersydd teambuilding sammen med RAW Trening. RAW Trening har en stab av meget dedikerte mental trenere og personlig trenere, som i dag hjelper både bedrifter og privatpersoner til å nå sitt ytterste potensial. I tillegg kan dere krydre oppholdet med fantastiske naturopplevelser, som omgivelsene på Geilo kan by på uansett årstid.

Mange opplever i dag en tøffere arbeidshverdag, med både økt press og stressfaktorer som påvirker de ansatte mentalt. Med enkle teknikker kan de ansatte få en bedre arbeidshverdag og foredraget til RAW Trening illustrerer de mentale basisteknikkene som fører til optimale prestasjoner.

Vi har alle nytte av å bli utfordret, og få lære hvordan flytte grenser både for oss selv og vårt team. Dette blir det lagt opp til i Norges råeste Firmatur, når RAW Trening setter mental trening ut i praksis med konseptet The Mental Challenge. Her skal dere ta i bruk de mentale basisteknikkene dere lærer under foredraget for å prestere optimalt for dere selv og i team. Dette vil være en helt RÅ opplevelse for dere alle, og garantert et samtaleevne under middagen på kvelden og på togturen hjem igjen!

Hva vil dere sitte igjen med etter å ha deltatt på Norges råeste firmatur?

Vårt mål med denne type kick off/ firmatur er at de ansatte i din bedrift skal få et positivt løft, både sosialt og faglig. Det gir et godt grunnlag når nye utfordringer i bedriften skal mestres! I og med at vi også kombinerer foredrag med praksis vil det dere lærer under foredraget sitte bedre. De ansatte vil få med seg en «mental verktøykasse» de kan ta i bruk når de kommer hjem, som vil kunne føre til økt mestring og de kan få mer ut av sitt egentlige potensial! PS: Øvelse gjør mester!

Vi i Geilo Holiday hjelper dere med å sy sammen hele pakken med overnatting, bespisning, aktiviteter og bestiller RAW Trening til den faglige delen av firmaturen. Dere vil få direkte kontakt med RAW Trening i forkant som vil forberede dere på hva dere skal gjennom.

Ta vare på din viktigste ressurs, og ta de ansatte med på Norges råeste firmatur!

For mer informasjon og bestilling, ta kontakt med:

Elisabeth Tellefsen, Markedssjef

Tlf: 988 20 988

Mail: elisabeth.tellefsen@geiloholiday.no

 

«Vi fikk definitivt mye ut av workshopen i Mental trening. Det var mange spennende vinklinger som gjorde det både artig og interessant! I tillegg var det flere mekanismer som er enkle å huske når man står i «krigen» og må prestere. Vi vil fortsette dialogen.» – Roar Andersen Leder for utrykningsenheten i Asker og Bærum politidistrikt. Se flere referanser på www.rawtrening.no/referanser

RAW Trening underviser kun i vitenskapelig dokumenterte mentale teknikker hentet fra prestasjonspsykologi, som er et «samlebegrep» for psykologi som har til hensikt å øke individers prestasjoner og potensial. Les mer om RAW Trening på www.rawtrening.no.

 

 

BESTILL DIN OPPLEVELSE