Høyfjellshoteller

Geilo har et unikt tilbud av høyfjellshoteller med hvert sitt særpreg. Hotellene byr på moderne konferansefasiliteter, og en hyggelig konferansevert sørger for god service og hjelp i konferanseavdelingen.

Dr. Holms Hotel – Et av Norges mest tradisjonsrike hoteller har vært en kilde til rekreasjon, trivsel og velvære siden begynnelsen av 1900 talet. Hotellet ligger praktfult til i sentrum av Geilo, med gangavstand til togstasjon og med ski in/out. Hotellet har  bl a 126 rom, flere restauranter, en stor SPA og Velværeavdeling, bowling og flere hyggelige selskapslokaler. Les mer på www.drholms.com.

Se konferansekapasitet

Vestlia Resort – Et lunt og koselig lodgehotell, nydelig innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Henie. Idyllisk beliggenhet i Vestlia med ski in/out og kort avstand til sentrum. Resortet har over 200 rom og 500 sengeplasser, stort SPA og Fitnessenter, Familiebad, stor restaurant, flotte selskapslokaler og bowling. Les mer på www.vestlia.no.

Se konferansekapasitet

Bardøla Høyfjellshotell– fremstår som Geilo’s klassiske høyfjellshotell med lange tradisjoner de er opptatt av å ivareta. De har et sterkt fotfeste i det brede marked og med et dedikert vertskap sørger de for at gjester kommer tilbake år etter år. Bardøla har bl a 126 rom og 26 tømmerhytter, hovedrestaurant og Sofias Kafè, Basseng og treningsrom, en rikholdig vinkjeller og Hallingtunet med koselige og tradisjonsrike tømmerstuer. Les mer på www.bardola.no.

Se konferansekapasitet

Ustedalen Hotell & Resort – Et hyggelig og nyrenovert hotell, med kort avstand til togstasjon, sentrum og ski in/out. På Ustedalen Hotell & Resort har de lagt vekt på å skape en hjemmekoselig og varm atmosfære. Hotellet har 52 nye leiligheter og 68 hotellrom. Les mer på www.ustedalen.no.

Se konferansekapasitet

BESTILL DIN OPPLEVELSE