FAQ

Her er en oversikt ofte stilte spørsmål, med svar.

Hva er forskjellen på Geilo Skisenter og Geilo Holiday?

Svar: Geilo Skisenter og Geilo Holiday er det samme. Geilo Skisenter er vårt registrerte bedriftsnavn, men vi bruker Geilo Holiday som vårt kommersielle navn og som blir brukt i markedsføring. Navnet begrunner vi med at vi er en opplevelseleverandør med mer enn ski og vinteraktiviteter. Vi selger helårs opplevelser, både til et nasjonalt og internasjonalt marked.

Er Geilo Skiheiser og Geilo Skisenter det samme?

Svar: Nei, Geilo Skiheiser AS er selskapet som omfavner alle 3 heisselskap på Geilo: Geilo Holiday/Geilo Skisenter, Slaatta Skisenter og Kikutheisene. Vi samarbeider godt for at gjesten skal få en god totalopplevelse i skibakken, uten å merke at heisene drives av forskjellige eiere.

Hva er forskjellen på geilo.no og geiloholiday.no?

Svar: geilo.no, som Visit Geilo administrerer handler om alt som skjer og man kan oppleve på Geilo. Mens geiloholiday.no er vår side, som vi administrerer og handler om våre produkter og opplevelser. På begge sider vil det være mulig å booke overnatting på Geilo online.

Er Skibussen gratis og kan man ta den til butikken?

Svar: Skibussen er gratis, men er forbeholdt skigjester. Den stopper ikke ved butikken, men den stopper ved alle skianlegg samt på alle hoteller og overnattingssteder på Geilo.

Hvilke bakker er åpne, hvor finner man informasjon om dette?

Svar: På fnugg.no og skiinfo.no kan du se hvor mange bakker og heiser som er åpne per dags dato.

Hvor ringer man hvis man skal ringe og sjekke om heiser er åpne eller ikke? F eks når det er sterk vind..

Svar: Da kan dere ringe oss på 3209000 eller følg med på våre facebook side:www.facebook.com/geiloholiday1

Er det lov med hund i heis?

Svar: Ja, men kun i stolheis og i Fjellheisen i Havsdalen. Men det er ikke lov å ha hund i skibakken. Kun i langrennsløypene (derfor det er tillatt med hund i Fjellheisen pga de som skal på langrenn innover mot Prestholt.)

Hvor ligger Geilo Sommerpark?

Svar: Geilo Sommerpark ligger i Vestlia, ca 2 km fra Geilo sentrum i retning Kongsberg (Fv40). Adressen er Bakkestølvegen 80.

Er det lov å ta med hund på leilighet?

Svar: Ja, i noen leiligheter er det lov og bare gi beskjed om det ved bestilling, slik at vi reservere en leilighet tilpasset hund.

BESTILL DIN OPPLEVELSE