Ice Music Festival

Ice Music Festival går av stabelen for sitt tiende år på Geilo fra 9 – 11 Februar 2017.

Det er skapt en unik og banebrytende stemning ingen kan måle seg med. Plassert i det idylliske fjellområde på Geilo, under øynene til det mektige Hallingskarvet. Ice Music festival er naturstyrt, og det er den første fullmånen i året som bestemmer datoen for når musikk og natur skal lage estetiske toner på Geilo.

Alt er konstruert og formet fra naturlig is og snø, og festivalen er en heder til kunst, miljøet og verdens mest livsviktig ressurs – vann, fryst vann. Ice Music Festival på Geilo er verdens eneste musikk festival der alle instrumentene er laget av is, og tror dette er den mest unike musikk festivalen som finnes.

Festivalen ble for første gang gjennomført i 2006 av ildsjeleneTerje Isungset og Pål K Medhus, og har etter det blitt en årlig hyllest til samspill mellom musikk og uttrykk, utført av spesielt inviterte artister.

Ta med deg dine varmeste klær og besøk oss på Geilo på Ice Music Festival til magisk is musikk. Informasjon om transport, overnatting og program finnes på sidene her, men om du har noen spørsmål er det bare til å kontakte oss: info@icemusicfestival.no

Stay tuned for nyheter og oppdateringer på Twitter, Facebook ogNews feeds for detaljer om 2017 programmet. Les mer her

BESTILL DIN OPPLEVELSE