Actionfylt sommerferie for hele familien

Geilo er et eldorado for familier som ønsker en mer aktiv og actionfylt ferie, hvor både barn og voksne kan ha det moro.

Sykling i bikepark, på stier eller grusvei, vandring i nasjonalparkene, klatring i høydepark, rafting i Numedalslågen, brevandring på Hardangerjøkulen er bare noen av aktivitetene vi kan friste med på Geilo og i områdene rundt oss.

Vi har laget et forslag til en aktiv og actionfylt ferie på fjellet:

Dag 1:
Ankomst Geilo, innsjekking i hytte – Geilolia Hyttetun (eller annen type overnatting; hotell eller leilighet)

Dag 2:
Actionfylt dag i Geilo Sommerpark. Leie av downhill sykkel, og sykling i Bikepark, hvor vi har 10 løyper for hele familien og for både nybegynnere og erfarne. Etter sykling venter spennende utfordringer i Høydeparken. Nyt en pizza i Stugu Kafè, eller ta med matpakke og benytt en av våre fine rasteplasser i parken.

Dag 3:
I dag går turen til Dagali og til campen til Serious Fun. Her får dere bli med på en fantastisk rafting opplevelse i Numedalslågen. Profesjonelle guider hjelper dere med å velge den turen som passer for dere. Ta med litt grillmat og kos dere i campen etterpå.

Dag 4:
I dag går turen til Prestholt og opp sherpatrappene til Prestholtskaret. Her oppe får dere fantastisk utsikt og kan se helt til Gaustatoppen på en godværsdag. Ta med nistepakke og termos, og nyt en god vaffel på Prestholtseter.

Dag 5:
Vil ikke dra hjem? Da anbefaler vi i dag at dere tar toget til Finse og blir med på en spektakulær brevandring på Hardangerjøkulen. Guider tar dere trygt med opp på isbreen, og guider dere trygt tilbake til Finse. (aldersgrense 12 år)

Dag 6:
Avreise fra Geilo, eller forleng oppholdet og nyt flere dager på fjellet. Sykle Rallarvegen, besøke Langedrag, kjøre gocart, padle kajakk, juving, ridetur i fjellet – ja mulighetene er mange!

Etter aktive dager kan det være godt med et bad for hele familien og kanskje en SPA behandling for mor og far? Vestlia Resort og Dr. Holms Hotel har begge flotte spa og badeanlegg til Geilos gjester. I tillegg har Bardøla Høyfjellshotell familie basseng.

Tar dere toget til Geilo anbefaler vi å leie bil for å komme seg rundt til aktivitetene. Herz bilutleie har egen avdeling på Geilo. Det er gangavstand fra Geilolia Hyttetun og til Geilo Sommerpark.

Priser: 
Hytte:                                                              fra  1500 kr per natt
Leie av downhill sykkel, stor                      fra    795 kr per person
Leie av downhill sykkel, liten                     fra    550 kr per person
Høydepark, over 140 cm                                       245 kr per person
Høydepark, 110-140 cm                                        145 kr per person
Rafting                                                            fra    450 kr per person (fra 750 kr per person over 12 år)
Brevandring                                                            590 kr per person (togbillett til Finse kommer i tillegg)
Bading og spa                                                se priser på hotellene sine nettsider.

For bestilling, ta kontakt med oss på 32090000 eller booking@geiloholiday.no. Dere kan også bestille opphold online.

Vi ønsker velkommen til en aktiv og actionfylt ferie på fjellet!

Geilo-Holiday-rafting-Emile-Holba Geilo-Holiday-rafting-Emile-Holba
Elvekrysning-ridetur-fjell-hallingskarvet-geilo-buskerud-norway Emile Holba Elvekrysning-ridetur-fjell-hallingskarvet-geilo-buskerud-norway Emile Holba
Geilo-Holiday-høydepark-Emile-Holba Geilo-Holiday-høydepark-Emile-Holba
Geilo-Holiday-barnedownhill-Nils-Erik-Bjørholt Geilo-Holiday-barnedownhill-Nils-Erik-Bjørholt
Geilo-Holiday-Stisykling-Hallingskarvet-høst-Geilo-Hallingdal-Norge Emile Holba Geilo-Holiday-Stisykling-Hallingskarvet-høst-Geilo-Hallingdal-Norge Emile Holba
Geilo-Holiday-Prestholtskaret-Emile-Holba Geilo-Holiday-Prestholtskaret-Emile-Holba
Geilo-Holiday-Sherpatrappene-Emile-Holba Geilo-Holiday-Sherpatrappene-Emile-Holba

 

 

BESTILL DIN OPPLEVELSE